Missa inte chansen att tävla för klubben i detta snabba, spännande och roliga swimrun. Vi har i samarbete med EX Swimrun fått möjligheten att finna en stark och snabb kvinna till tävlingen den 27 maj i Stockholm. Är det du eller någon du känner? Maila oss på team@powerwoman.com

ARK Supersprint- gänget bakom världens enda Swimrun Supersprint söker en Wild Card deltagare och vi på Team Power Women har fått frågan om vi har någon som vill representera klubben i detta coola event?

Supersprinten är en tävling med endast 16 startande tjejer som avgörs i tuffa utslagsheat på en endast 1.2km kort bana. 800m löp, 200m sim och 200m löp.

Det är extremt högt tempo och på startlinjen finns många välmeriterade Swimrunners bl.a. Desiree Andersson och Amanda Nilsson, men även Wild Card deltagaren och OS-simmaren Josefin Lillhage.

Vi har nu möjlighet att erbjuda en Power Woman att utmana i tävlingen som avgörs den 27e maj i Edsviken, Sollentuna. Alla andra har som uppgift att heja på henne, antingen på plats eller via livesändningen. Läs mer om EX Swimrun och ARK Supersprint på www.exswimrun.se/supersprint

Back to blog