Vem är du Malin?


- Jag är skåning i botten, men bor i Stockholm sedan många år tillbaka. Mamma till två vilda och aktiva pojkar på 7 och 9 år. Arbeta inom IT och älskar balansen mellan människor, affärer och teknik.

 

Vilket är ditt drömlopp? 

- Mitt varför har alltid varit detsamma, även om utmaningarna genom åren har drivits framåt och åt olika håll. Mitt varför är starkt kopplat till att hålla mig mentalt stark. Sedan en sjukperiod för mer än tio år sedan har jag alltid prioriterat min hälsa och fysiska kondition. Ju starkare kropp, desto bättre mental hälsa. Drömutmaningen för i år är Ironman Kalmar och vem vet vad som kommer om jag lyckas fullfölja det loppet!
 

Vad är en Power Woman för dig?


En Power Woman är du som klarar dina mål oavsett förutsättningar. Du som vet skillnaden mellan att se andras mål och framgång och lära dig något snarare än att jämföra. Det är Du som är snäll i hjärtat men har kraften att också sätta gränser. Det är du och jag som fortsätter att kämpa med våra dagliga utmaningar men med vårt fokus i hjärtat och mål i stjärnorna. Följ Malin på Instagram
Back to blog