Välkommen

Vi är en ideellt driven idrottsförening som främjar kvinnors hälsa, alla är välkomna i föreningen, glad vardags motionär till aktivt tävlande atlet. Vi är anslutna till Riksidrottsförbundet och licensierade klubb för tävlande inom cykel/triathlon och skidor dock måste man lösa egen tävlingslicens hos förbunden för aktivt tävlings/kalender år.

Vår vision är att skapa en förening där alla vill vara med och känna sig välkomna i, vi vill ger er ett mervärde av att vara en del av oss. Vi kommer löpande att lansera flera spännande aktiviteter & nyheter. Det bästa är att registrera sig som medlem och var en del av oss. Du kan vara medlem även i andra klubbar för att registrera dig hos oss, vi är inkluderande och tror på att samarbeta mellan klubbar.

Att registrera sig som medlem är gratis, när du fyllt i fullständiga uppgifter via vårt formulär kommer du läggas till i vårt medlemsregister som vi har via idrottonline (Riksidrottsförbundet). Vi kommer att dela våra generella förmåner/erbjudande till alla medlemmar via nyhetsbrev.

FÖR MEDLEMSSKAP MAILA TILL

powerwomanathleticclub@gmail.com